Fabrica „DIAMANTI” deja de mult timp s-a recomandat în calitate de un producător de încredere al mobilierului la comandă. Pe parcursul funcționării întreprinderii am atins multe scopuri, prin multe încercări am trecut, dar cea mai mare reușită – este încrederea clienților noștri. Noi creăm nu doar mobilă, noi creăm combinația ideală a designului și constructivului, care corespunde oricărui gust și cerințe.

Ca orice istorie, a noastră a început cu ambiții mari și dorința de a face un produs cu adevărat calitativ. Având la dispoziție doar un mic grup de entuziaști, am recurs la crearea primelor canapele. Calitatea dintr-atât de mult impresiona oamenii, că lor nu le venea a crede că mobilierul a fost creat de forțe autohtone. Însă prețurile accesibile și joase le-au convins în acest fapt. Mobilierul nostru a căpătat interes sporit, iar producerea a început să se dezvolte cu tempo uri rapide. Lărgind asortimentul au apărut și noi idei, noi modele originale. În scurt timp a fost deschis salonul de mobilier, unde prezentăm variate modele ale mobilierului pe care îl producem la fabrica „DIAMANTI FABRICA DE MOBILĂ”– mobilier pentru toți și pentru fiecare în parte, pentru cei ce apreciază confortul și frumusețea. Fiecare client pentru noi este unic și necitând la faptul că fabrica „DIAMANTI FABRICA DE MOBILĂ” – este o producție de amploare, la fel oferim clienților cantitatea maximă de atenție și timp, pentru că mobila la comandă – este mereu o cale de creare a unui produs unic.

Dacă ne veți întreba ce fel de mobilă preferăm să creăm? Răspunsul va fi mobilierul care o veți plăcea Dumneavoastră în primul rând, care ar armoniza cu interiorul după dimensiuni și design, care ar fi trainică și confortabilă. Fie produsul un mic fotoliu, sau o canapea pentru salon spațios, suntem predispuși pentru experimente pentru a realiza visele Dumneavoastră.