CE TREBUIE SA CUNOASTEȚI

Atenția pentru fiecare detaliu – iată cheia succesului în meseria noastră. Începînd cu materialele și finalizînd cu mobilierul asamblat, efectuăm controlul absolut al procesului de producție. Fiindcă cel mai important scop este să atingi un rezultat ideal.

Suntem absolut siguri în fiecare canapea, fotoliu, pat sau puf, care au fost produse la fabrica noastră. Fiecare element de mobilier a fost creat pentru a servi dea lungul anilor și de a bucura posesorii cu aspectul impecabil și durabilitatea sa.

GARANȚIE

Oferim 18 luni de garanție pentru toată producția noastră. Timp de un an și jumătate puteți efectua un adevărat test-drive patului său, și în același timp de a conștientiza că el a devenit o parte de neînlocuit a vieții dumneavoastră. Carcasul patului este realizat doar din lemn calitativ, și este dotat cu arcuri ortopedice certificate. Puteți oricînd să faceți cunoștință cu construcția interioară a mobilierului nemijlocit la fabrică, vom fi mîndri să vă demonstrăm cum stau lucrurile pe interior. Însă nu este suficient simplu să vorbim despre calitățile canapelelor noastre, vă invităm să le probați desinestătător. Instalați canapeaua în salon sau dormitor, odihniți-vă pe el, priviți televizorul, citiți o carte sau comunicați cu prietenii. Orice veți face pe el, calitatea adevărată a mobilierului nostru va vorbi de la sine.

Fotoliu Geneva
Canapea Classic

PET-FRIENDLY

Cu toții iubim animalele de companie, dar ele necesită îngrijire specială.

Absolut toate materialele pentru capitonare sunt în stare să vă servească mulți ani fără a pierde aspectul exterior inițial. Cu părere de rău, asta nu este suficient cînd aveți animale de companie. Prelungirea duratei de viațăa tapițeriei vă poate asigura materialul „anti-gheară”. Soluția perfectă pentru cei care doresc să protejeze mobilierul său de la gheare, zgîrîeturi, blăniță și murdării. Așa tip de material se curăță ușor, este moale, practică și suficient de trainică ca să reziste la diverse deteriorări mărunte. Este oare compatibilă mobila moale cu animalele de companie? Suntem ferm convinși că da!